Кокцидіостатики

 

Кокцидіостатики відносяться до лікарських препаратів, що затримують розвиток кокцидий або повністю їх вбивають. Кокцидії викликають захворювання тварин кокцидіозом. Кокцидії є внутрішньоклітинними паразитичними найпростішими сімейства еймерій. Існує багато видів кокцидий, які можуть вражати тварин, але тільки деякі з них вважають дійсно небезпечними. Наприклад, найбільш патогенними є: Eimeria tenella, E. Necatrix, E. Acervulina, E. maxima і E. Brunetlli. Вони вражають окремі ділянки травного тракту, в основному товсту і тонку кишки. При великому ураженні кишечника з’являється кровотеча, відбувається швидка втрата маси тіла, діарея і смертність. Кокцидіостатики можуть отримувати хімічним шляхом, а також за своїм характером вони можуть бути антибіотиками, що виробляються різними мікроорганізмами. Більшість кокцідіостатиків необхідно виключати з раціону за кілька днів до забою тварин, щоб уникнути залишкового зараження м’яса.

Профілактика кокцидіозів у курчат бройлерів

Профілактика кокцидіозів у курчат бройлерів

Профілактика еймеріозів у курчат-бройлерів, ремонтного молодняка курей, індиків

Профілактика та лікування ремонтного молодняку птиці (у т ч бройлерів), хворих на ентерити, що спичинені мікроорганізмами, чутливими до авіламіцину

Профілактика еймеріозу курчат-бройлерів та ремонтного молодняку кур

Амінокислоти

 

Амінокислоти грають дуже важливу роль у житті тварин, виконуючи багато функцій в обміні речовин. Вісім «незамінних» амінокислот не можуть утворюватися з інших речовин в організмі тварин, і тому повинні споживатися з кормом. Амінокислоти служать основними елементами білків.
Амінокислоти можуть об’єднуватися в різних послідовностях для утворення широкої різноманітності протеїнів. Завдяки оптимізації споживання амінокислот підвищується продуктивність тварин, а також, збалансування спожитого протеїну дозволяє істотно знизити виведення азоту з організму тварини.

Збалансування раціонів для свиней та птиці за лізином

Збалансування раціонів для свиней та птиці за лізином

Збалансування раціонів для свиней та птиці за треоніном

Збалансування раціонів для свиней та птиці за триптофаном

Збалансування раціонів для свиней та птиці по валіну

Збалансування раціонів для свиней, птиці та риби за метіоніном

Збалансування раціонів для свиней, птиці та риби за метіоніном

Вітаміни

 

Жиророзчинні вітаміни

А – 1гр=1000000 М.О.=340мг ацетату

(Холекальциферол) Д3 – 1гр=500000 М.О.=12,5мг холекальциферолу

(dl-α-токоферол, dl-α-токоферил ацетат) Е – 1гр=500мг Е-альфа-токоферолацетату

(Філохінон, фітонадіон, фітоменадіон) К3 – 1гр=515мг менадіону

Водорозчинні вітаміни

С – 1гр=990мг аскорбінової к-ти

РР (В3-ніоциномід)-1гр=995мг нікотинової к-ти

В1 – 1гр=980мг тіаміну-мононітрату

В2 – 1гр=800мг рибофлавіну

В4 – 1гр=600мг холіну хлориду або 450мг холіну

В5 (кальпан)– 1гр=980мг кальцій д-пантотенату або 920мг пантотенової к-ти

В6 – 1гр=990мг піридоксину гідро хлориду

В7 – 1гр=20мг d-біотину(віт.Н)

В9 (Вс)– 1гр=960мг фолієвої к-ти

В12 – 1гр=10мг ціанкобаламіну

Органічні кислоти

 

Органічні кислоти дозволяють комплексно вирішувати проблеми гігієни в тваринництві, а також знезараження води і сировини, знищення патогенних мікроорганізмів, знижувати захворюваність і відхід тварин, підвищувати конверсію кормів і, в кінцевому рахунку, покращувати товарність і рентабельність сільгоспвиробництва. Препарати на основі органічних кислот(мурашиної, оцтової, молочної, пропіонової, лимонної та ін) абсолютно безпечні у використанні, добре змішуються з кормом і практично не взаємодіють з його компонентами (вітамінами, білками), їх застосування не викликає побічних ефектів і ускладнень. Вони діють на хвороботворні мікроорганізми вибірково шляхом зсуву рН субстрату в сторону зменшення.

Поліпшення гігієни, стабілізація мікрофлори шлунково-кишкового тракту, зниження рівню pH, поліпшення засвоєння білка, профілактика та контроль сальмонельозу

Поліпшення гігієни, стабілізація мікрофлори шлунково-кишкового тракту, зниження рівню pH, поліпшення засвоєння білка, профілактика та контроль сальмонельозу

Поліпшення гігієни кормів, зниження рівню pH, поліпшення засвоєння білка у поросят, запобігання розвитку умовно-патогенних ентеробактерій, зниження випадків діареї

Зниження дії патогенної мікрофлори на організм тварин і птиці. Покращення споживання корму. Підтримка життєдіяльністі свиней і птиці, підвищення засвоюваністі білків шляхом активації пепсину, створення сприятливих умов для росту корисної мікрофлори

Профілактика та лікування ремонтного молодняку птиці (у т ч бройлерів), хворих на ентерити, що спичинені мікроорганізмами, чутливими до авіламіцину

Зниження дії патогенної мікрофлори на організм тварин і птиці. Покращення процесу травлення та споживання корму. Покращення конверсії корму

Покращення травлення за рахунок стимуляції панкреатичних ензимів, зокрема, амілази. Інгібіція патогенної мікрофлори

Мінеральні добавки

Сприяє нормалізації обміну в організмі вуглеводів і жирів

Цинк хелат метіонін гідрокси аналога з чітко визначеною хімічною структурою, який містить 17,5% цинку і 81% метіонінової активності

Мідь хелат метіонін гідрокси аналога з чітко визначеною хімічною структурою, який містить 18% міді і 79,5% метіонінової активності

Марганець хелат метіонін гідрокси аналога з чітко визначеною хімічною структурою, який містить 15,5% марганцю і 77% метіонінової активності

Ароматизатори та підсолоджувачі

Підсилювач смаку  та смакоароматичних інгредієнтів кормів для всіх видів продуктивних тварин

Ароматична добавка для  покращення сенсорних та смакових характеристик  корму продуктивних тварин

Ароматична добавка для покращення сенсорних та смакових характеристик корму для тварин  з нижніми нотами солодкої ванілі

Суміш ароматичних речовин для комбікормів всіх видів продуктивних тварин

Сорбенти

Кормова добавка для адсорбції мікотоксинів

Білкові добавки

Ферментований та висушений корм для свиней та птиці

Борошно соєве знежирене, високопротеїнове джерело для виготовлення комбікормів для тварин і птиці

Ріпаковий  ферментований шрот високої  поживної цінності

Високопротеїновий продукт рослинного походження виробленний за сучасним технологічним процесом сприяє, засвоєнню амінокислот і поживних речовин