Неухильний рух вперед: 10-та річниця  успіху ТД «Світ-Агро»

Цього року ТОВ «Торговий Дім «Світ-Агро» відзначає свою десяту річницю та оголошує про запуск нового корпоративного веб-сайту для підтримки свого бізнесу, що зростає. Лише 10 років тому компанія розмитнила перший контейнер з продукцією, відвантажений з Китаю, а сьогодні пишається своїм десятирічним досвідом, який наповнений постійнім зростанням та сталим розвитком, поставляючи амінокислоти, кормові добавки, ветеринарні препарати, вакцини, підкислювачі, премікси та інші продукти на українські та зарубіжні ринки.

За останні десять років до компанії приєдналися нові бізнес-підрозділи та віддані співробітники, приносячи з собою нові ідеї та інноваційний підхід до роботи. Маючи лише 3-х співробітників на самому початку, сьогодні близько 110 працівників сприяють успіху компанії та її бездоганній репутації в якості відповідального учасника ринку та надійного постачальника.

Маючи великий досвід у міжнародній торгівлі, ми можемо забезпечити безперебійний ланцюжок поставки продукції від виробників до кінцевих споживачів на будь-яких умовах доставки, які може вимагати клієнт. Ми пишаємося нашою відмінною репутацією на ринку, яка ґрунтується на 10-річній успішній роботі в поєднанні з прагненням задовольнити потреби кожного клієнта та виконати взаємні зобов’язання по відношенню до наших партнерів.

Стоячи на межі нового десятиліття, ТОВ «Торговий Дім» Світ-Агро» планує не збавляти темпів свого розвитку, відкривати нові ринки та підвищувати додану цінність своєї продукції та послуг, зберігаючи лідерські позиції, щоб сприяти успіху наших партнерів та розробці нових інноваційних рішень для задоволення потреб ринку, що постійно зростають.

Leave a Reply